Bedste Gospel I New York? Få Svaret Her

Bedste
June 28th, 2021

Er du til gospel og er i gang med at sammelægge en tur til vidunderlige New York? Så vil jeg i dette indlæg, præsentere et par steder der er værd at besøge for gospel-elsker. Find svaret forneden.

Gospel blev opfundet i USA og det er selvfølgelig heller ikke svær at finde nogle kirker der dyrker det. Tværtimod så er det måske svære at finde den rette. 

Hvis du er ude efter en vaskeægte Gospel oplevelse, så skal du helt sikkert kigge i Harlem området. Denne del af New York er kendt for den høje antal af afroamerikaner og det er også der du finder de bedste Gospel kor. 

Når man besøger sådan et sted, så skal man være opmærksom på mange ting. Især når det er at man befinder sig i Harlem. Byen er kendt for de dystre små gyder og og kriminaliteten er et af New Yorks højeste. 

Da gospel bliver performet i kirker, som er et helligt sted. Så skal man i sær være opmærksom på sin påklædning. Kirkerne kan have forskellige regler, men som regel så er kasketter, korte kjoler og nedringende bluser et absolut no-go i kirkerne. Det er meget vigtigt at følge disse regler. 

Liste over gospel steder i New York

  1. Bethel Gospel Assembly
  2. Abyssinian Baptish Church
  3. St. Joseph of the holy Family
  4. Caanan Baptist church of christ
  5. The Brooklyn Tabernacle
Næste indlæg