Hvordan Starter Man Til Gospel?

Guides
May 11th, 2022

Gospel er efterhånden blevet meget populært at gå til og derfor dukker der også flere og flere gospelgrupper op omkring i Danmark.

Ønsker du at gå til gospel, kan du altid gå til din nærmeste kirke og høre, om de har et kor, du kan deltage i. Ellers kan din lokale avis måske også bruges, da der også er mange, der fortæller om arrangementer med gospelkor netop her.

Du kan også vælge at tage til et gospelarrangement og høre, om de mangler en eller kan hjælpe dig med at finde en gruppe, som du kan begynde i. Her vil koret også selv nogle gange sige, at de mangler sangere, heriblandt hvilke typer.

Ellers så skal vi endelig huske at gøre brug af vores elskede internet!

Facebook, Google, Instagram - you name it - her burde du også nemt kunne komme i kontakt med nogen, der kan hjælpe dig med, enten at starte, eller også komme i kontakt med nogen, som har et kor i nærheden.

Chancen, for at du finder et kor, er meget stor, fordi det netop er så populært at gå til. Dog kan der selvfølgelig også ske det, at koret lukker, hvis der ikke er nok mennesker, der vil synge.

OBS: Som mærkatet øverst viser, er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Der kan du, udover mange andre ting, købe Sif Jakobs. Vha. Perlen Odense overlever denne hjemmeside.

Næste indlæg