Gospelsang Til Teambuilding

Guides
May 11th, 2022

Det har altid været vigtigt for en virksomhed at kunne kommunikere med hinanden og man føler, der er et sammenhold og god stemning, når man møder ind på sin arbejdsplads.

I de følgende år har gospel mange steder fået en større rolle, da det kan bruges som teambuilding, hvor man kommer tættere på hinanden via sange og ånden indenfor gospel. Mange virksomheder er faktisk blevet så glade for det, at de gør brug af det flere gange i løbet af et år.

Firmaet Gospelmusik.dk har intet mindre end 200 arrangementer om året, hvor teambuilding og musik har det store fokus. Lego har blandt andet gjort brug af dette.

De vægter underholdningen og processen højere end produktet og det er vigtigt for dem, at alle er glade og har det godt både inden, under og efter arrangementet. Der er ingen udfordring der er for stor for dem. De kan have arrangementer lige fra 10 personer og op til 600. 

Mange virksomheder er i dag internationale, hvilket vil sige, at det engelske sprog har en stor faktor og betydning. Igen er dette ikke et problem. Hele arrangementet kan sagtens laves på engelsk også.

Og det skam ikke kun for sjov. Det står professtionelle mennesker bag, så man med garanti også får noget ud af dagen.

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til artiklen. Perlen Odense forhandler blandt andet Susannne Friis Bjørner.

Næste indlæg